Máy đo pH/nhiệt độ cầm tay cho thịt HANNA HI99163 (-2.0 to 16.0 pH; -5.0 to 105.0°C)

Liên hệ
Mã sản phẩm: 1661
Liên hệ trực tiếp

Model: HI 99163

Hãng sản xuất: HANNA – Ý

Range pH -2.00 to 16.00 pH
  Temperature -5.0 to 105.0°C / 23.0 to 221.0°F
Resolution pH 0.01 pH
  Temperature 0.1°C / 0.1°F
Accuracy @ 20°C pH ±0.02 pH
  Temperature ±0.5°C (up to 60°C), ±1.0°C (outside) / ±1.0°F (up to 140°F); ±2.0°F (outside)
pH Calibration   automatic one or two point calibration with two sets of memorized buffers (Standard 4.01, 7.01, 10.01 or NIST 4.01, 6.86, 9.18)
Temperature Compensation   Automatic, -5 to 105°C (23 to 221°F)
pH Electrode   FC 432D pre-amplified pH probe with internal temperature sensor, DIN connector and 1 m (3.3’ cable)
Battery Type / Life   1.5V AAA (3) / approximately 1200 hours of continuous use. auto-off after eight minutes of non-use
Environment   0 to 50°C (32 to 122°F); RH max 100%
Dimensions   152 x 58 x 30 mm (6.0 x 2.3 x 1.2”)
Weight   205g (7.2 oz.)

 

XEM ĐẦY ĐỦ

Bình luận.

Đánh giá

Chưa có đánh giá nào.

Hãy là người đầu tiên nhận xét “Máy đo pH/nhiệt độ cầm tay cho thịt HANNA HI99163 (-2.0 to 16.0 pH; -5.0 to 105.0°C)”

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *